måndag 18 maj 2015

Lite nytt om mig själv!/ Av: Marika Frykholm

Hej!
Jag ville bara meddela att jag sedan jag startade den här bloggen har bytt jobb! Numera är jag deltagare för Misa i Blackeberg- och hör till Misas utedeltagare- dvs jag och min arbetsledare respektive handledare söker aktivt praktikplats åt mig där jag kan gå på såkallad, " arbetsträning" för funktionshindrade på " riktiga arbetsplatser".

Jag trivs jättebra med alla på Misa och jag började där då mitt förra jobb där jag också var deltagare, Kooperativ Danviksport, min fd dagliga verksamhet lades ner strax före jullovet 2014. Tack all fantastisk personal på Kooperativ Danviksport och alla härliga deltagarekompisar som man har fått där under alla de cirka 13- 14 år jag var deltagare där! Nu går vi alla mot nya mål och erfarenheter.

Men att vara med i Teater Reflex och Enskedespelet som hålls vartannat år gäller fortfarande! ( Kommentar: Vi som är medlemmar i Teater Reflex är med oftare än vartannat år på som statister, Skådespelare, med fleram, än vi spelar Enskedespelet som hålls vartannat år.)Liksom att jag är konvertit till katolska kyrkan sedan cirka 20 år. Det är bara jobbet som inte är detsamma.

Jag tycker det är jättekul då dom som eventuellt läser min blogg lämnar kommentarer så gör gärna det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar