lördag 25 december 2010

SUGAR på OSCARS

Jag fick en jättehärlig födelsedagspresent av mina föräldrar att gå och se musikalen Sugar på Oscars! Sugar som ursprungligen spelades av Marilyn Monroe- I Hetaste Laget.


Musikalen Sugar- I Hetaste Laget-  handlar om 2 arbetslösa  jazzartister som blir vittne till en gangsteruppgörelse i Chicago och blir tvungna att gå med i en damorkester för att inte bli mördade av gangstrarna som är ute efter dom. De 2 jazzartisterna följer med damorkestern till Miami i Florida och den ena jazzmusikern: Joe  som är mycket välspelad av Jonas Malmsjö blir förälskad i jazzmusikern Sugar- spelad av Hanna Lindblad som även har varit med i Singing In The  Rain. Han bestämmer sig för att uppfylla alla hennes önskningar om att hitta en "riktig miljonär" och lurar med henne till sin såkallade yacht. Under tiden har hans kompis, Jerry  utklädd till flicka blivit "förlovad" med en riktig miljonär, Osgood Fielding- spelad av Per Eggers   ägaren till yachten

Det hela slutar med en uppgörelse med en våldsam uppgörelse  gangstrarna och gangsterledaren dör. Jazzmusikern Jonas Malmsjö erkänner för Sugar- Hanna Lindblad- att han inte alls är en "riktig miljonär" utan just en sådan jazzmusiker som hon brukar förälska sig i.

Sugar- I Hetaste Laget- är en härlig sång och dansföreställning med otroligt skickliga artister och dansare och mycket härlig sång och musik. Jag rekommenderar varmt att se denna otroligt härliga musikal på Oscars.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar