måndag 25 mars 2019

Filmrecension: " Shazam", av. BIll Parker och C. C. Beck/ Recension av: Marika Frykholm




Torsdagen 130321 var jag på en förhandsvisning av den kommande filmen: " Shazam", av: Bill Parker och C.C. Beck.

" Shazam" handlar om en fosterhems pojke som är mobbad och som en dag då tunnelbanan plötsligt tvärstannar då han kliver ut träffar en trollkarl som säger att han har letat överallt efter en person som besitter sann godhet och att har funnit det i Billy. Billy behöver bara säga ordet: " Shazam" för att få superkrafter och kunna besegra ondskans makter. Den första personen som trollkarlen hade valt och som även han varit en oälskad pojke hade väldigt gärna velat ha dessa superkrafter men fick höra av trollkarlen att han inte dög. Detta har förföljt denne man hela hans liv, och nu är han som vuxen ute för att hämnas. Hämnas på sin rullstolsburne elake pappa och hela hans familj som har den makt som han inte har och blev förvägrad av trollkarlen att få. Han är ute efter att hämnas på Billy som han är avundsjuk på eftersom trollkarlen utsåg Billy till sin efterföljare.

Då jag var på förhandsvisningen på den nyutkomna filmen, " Shazam" så var även filmens svenske regissör där. Han berättade att han hade blivit inspirerad till att göra filmen tack vare de filmer han hade sett som ung såsom " Stålmannen" och " Gremlins".

Jag tyckte att den nyutkomna filmen," Shazam" var mycket rolig, spännande, späckad av äventyr och en mycket underhållande film! Jag vill varmt rekommendera alla att se: "Shazam"!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar