torsdag 23 februari 2023

Poddtips: " Dynastin"- En serie poddavsnitt på 6 avsnitt om finansmannen Jan Stenbäck och hans fyra barns historier/ Dynastin podden är skriven av: Journalisten Jan LmgrenTIps ditlagt av: Marika Frykholm

 

Jag har börjat lyssna på en podd som heter: " Dynastin podden" som är ett samarbete mellan Blenda och Svenska dagbladet som är en serie avsnitt på 6 delar och som handlar om finansmannen Jan Stenbäck och hans 4 barns olika historier.  " Dynastin podden" är skriven av: Journalisten Jan Almgrenmed producent Adam  Svanell. 

Programledaren säger att han trodde att det skulle bli som tv- serien " Succession" där barnen slåss om att ta över faderns imperium då denne går bort. Men i fallet finansmannen Jan Stenbäcks fyra efterlevande barn 3 egna och en okänd son som dyker upp på arenan så är fallet säger programledaren, snarare det motsatta": ( Citat från Dynastin- podden, ett samarbete mellan Blanda och Svenska dagbladet. ) För vidare information kopiera gärna länken här nedan. 

Jag vill varmt rekommendera alla att lyssna på denna intressanta podd: " Dynastin podden". Ett samarbete mellan Blanda och Svenska dagbladet. 








Läk till Dynastin podden



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar