onsdag 1 mars 2023

Teatertips: " Himmelrikets nycklar"/ Plats: Strindbergs intima teater/ Regi: Anna Pettersson/ Tips ditlagt av: Marika Frykholm






 Onsdagen 230301 var jag på Strindbergs intima teater i Stockholm och såg den helt fantastiska föreställningen. ! HImmelrikets nycklar" i regi av: Anna Pettersson. 

Jag vill härmed ge en mycket varm eloge till alla de medverkande i denna härliga föreställning: " Himmelrikets nycklar" särskilt med tanke till kostymen, mask, samt även musiken!

Föreställ er att man gör en moderninsering av pjäsen: " Himmelrikets nycklar" med samma text men försatt i ett nutida sammanhang. 

Föreställ er också att man för att inte komma med för grova anmärkningar på nutida politisk aktuella händelser skyler över detta med att komma med andra  problem istället för det som den nutida poitiska händelsen faktiskt handlade om.

Jag vill härmed framföra mitt varma tack till den härliga ensemblen som här på Strindbergs intima teater framförde pjäsen: " Himmelrikets nycklar" i regi av: Anna Pettersson samt rekommendera alla att se denna föreställning! 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar