onsdag 28 juni 2023

BIotips: Indiana Jones and the Dial of Destiny/ I regi av. James Marigold cowritten av: James Marigold/ Tips diltlagt av: Marika Frykholm

Onsdagen 230628 såg jag den nyaste: Indiana Jones filmen: " Indiana Jones and the Dial of Destiny" i regi oc co- written av:: James Marigold med Harrison Ford i huvudrollen som: Indiana Jones på Filmstaden i Stockholm. I rollerna som Indiana Jones gamle vän Salla ser vi: John Rhys Davis och som Indiana Jones hustru, Marion ser vi: Karen Allen i dessa roller. 

Det är precis som det ska vara i en äkta Indiana Jones film. Mycket action. Många jakter på tåg, såväl som hinsande bil- och båtjakter på farliga nazister och andra skumma typer. Det är fart, spänning och äventyr precis som det ska vara i en Indiana Jones film. 

Men den här gången får Indiana Jones hjälp av sin guddotter: Den klipska och självständiga Helena. Och ett barn som hon lärde känna, en pojke som är lika pigg på äventyr som Helena som hon lärde känna 10 år tidigare. 

Jag vill varmt rekommendera denna actionfyllda i mitt tycke härligt fartfyllda äventyrsfilm, " Indiana Jones and the Diala of Diestiny" och vill varmt rekommendera alla att se den! I skrivande stund onsdagen 230628 var det premiär på Indiana Jones and the Dial of Destiny. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar