lördag 4 december 2021

Årets adventskalender, år 2021 års adventskalender: " En hederlig jul med Knyckerts"/ Regi: Lindblom/ Recension skriven av: Marika Frykholm

 


Jag har sett det fjärde avsnittet av årets adventskalender, år 2021 års adventskalender: " En hederlig jul med Knyckerts".

" En hederlig jul med Knyckerts" handlar om mamma Fia Knyckerts, pappa Bove, född: Ove Knyckerts, sonen Ture Knyckerts som inte kan ljuga och som vill leva ett hederligt live, och dottern: Kriminella Knyckerts som vill gå i mamma Fia Knyckerts fotstår och bli medlem i Förbrytarakademin och få de åtråvärda klassringarna av guld. 

Fia Knyckerts vill att de ska stjäla den nyss återbärgade Domkyrko adventsstjärnan. 

Men det vill inte sonen Ture Knyckerts som av misstag får vara med och se till hur man avlarmar larmet. Och får order av den nye polisen att inte berätta det för sina föräldrar, Fia och Bove Knyckerts. Men som den gamle polisen konstaterar så kan den stackars Ture Kncyekerts inte ljuga. Han har dessutom haft med sig familjens hund, Snuten in i Domkyrkan. 

Jag vill varmt rekommendera årets adventskalender, år: 2021 års adventskalender: " En hederlig jul med Knyckerts"" I regi av: Lindblom. Detta på grund av den varma humorn och trots att familjen Knyckerts är allt annat än hederliga så har dom ändå en mycket varm familjesammanhållning som det verkar. Utom sonen Ture Knyckerts som vill leva ett hederligt liv och pappan Bove Knyckerts som tycker att de ska visa Ture Knyckerts kärlek. 

I skrivande stund, lördagen 211204 så finns: " En hederlig jul med Knyckerts" på svt. play. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar