lördag 19 oktober 2024

Ett biofilmtips: " Saturday Night"/ Baserat på verkliga händelser från inspelningarna av den välkända tv- serien: " Saturday Night Live" som i år firar 50 års jubileium! / Regissör Jason Reitman/ Tips ditlagt av: Marika Frykholm

 Jag vill härmed dela med mig av ett biofilm tips:  Filmen: " Saturday  Night" i regi av: Jason Reitman som är baserat på verkliga händelser från inspelningarna av den välkända Amerikanska tv- showen: " Saturday Night Live" som i  år firar 50- års jubileum.

Filmen " Saturday Night" i reig av: Jason Reitman tycker jag verkligen har allt som en humorfilm ska innehåla och som dessutom handlar om välkända skådespelare som till exempel Chevy Chase. 

Där är den nervösa producenten som råkar ut för en rad missöden och äventyr innan hans tv- show: " Saturday Night Live" kan sändas live i tv för första gången år 1974, Där är nerdarna som känner att dom har hamnat på fel plats i tillvaron i en så pass hård och tuff branch som tv- branchen ändå är. Där är kärleksparet som inte kan få varandra på grund av att tjejen är ihop med chefen som har utnyttjat henne i alla år. Både secuellt och som skådespelerska. 

Jag vill härmed varmt rekommendera alla att se den fantastiskt humoristiska och väl sevärda filmen: " Saturday Night" baserat på den Amerikanska tv- showen: " Saturday Night Live" i regi av. Jason Reitman!
Inte minst på grund av skådespelarnas övertygande och trovärdiga agerande. Det kändes riktigt som att man var närvarande vid den första tv- inspelningen av. " Saturday Night Lvie"! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar