torsdag 5 augusti 2021

Barn- och ungdomsromanrecension: " Mysteriet på Hester Hill"/ Författarinna: Kristina Olsson/ Recension skriven av: Marika Frykholm

 Jag håller på att läsa en så spännande barn- och ungdomsroman som är typ som en blandning mellan en skräck,  respektive spökhistoria.

Den heter: " Mysteriet på Hester Hill", och författarinnan är: Kristina Olsson.

" Mysteriet på Hester Hill", av: Kristina Olsson handlar om tvillingparet, de 12 åriga syskonen Meg, som egentligen heter Margareta, och hennes tvillingbror Frank, vars föräldrar nyligen har skiljt sig som kommer till sin farbror Elliott och hans partner, Carl, som bor i huset: " Hester Hill" .

Enligt baksidestexten så ser, " den 12 åriga flickan Meg det första hon ser är en flicka som försvinner spårlöst inne i det stängda stationshuset dit Meg och hennes tvillingbror Frank anländer sent en kväl till orten där deras farbror Elliott och hans parter Carl bor".

Jag vill varmt rekommendera alla att läsa barn- och ungdomsromanen:"  Mysteriet på Hester Hill", av: Kristina Olsson! På grund av den härligt, kusliga stämningen i romanen. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar