fredag 20 augusti 2021

Filmrecension:" Sune- best-man"/ I regi av: Jon Holmberg/ Recension skriven av: Marika Frykholm


 Jag har sett en mycket bra och samtidigt väldigt rolig och underhållande barn- och familjefilm från 2019: " Sune- best- man", i regi av: Jon Holmberg. Med bland annat Tomas von Brömsen som Sunes morfar som är mycket velig och inte kan bestämma sig om han vid sin höga ålder ska eller inte ska gifta sig med sin flickvän, Inger. 

Hans barnbarn, Sune, har å sin sida lika svårt att bestämma sig han, för han kan inte bestämma sig om han ska vara sin morfars best- man eller åka med flickvännen Sofie på sitt livs första klassresa.

Det dyker även upp en gammal barndomsvän, veterinären till Sunes mamma Karin, som trasslar till det riktigt rejält inför det stundande bröllopet. I allafall för mamma Karin. 

Jag vill varmt rekommendera alla att se denna mycket underhållande barn- och familjefilm från 2019! Detta på grund av den varma humorn, och människokärleken som finns med hela filmen igenom. Och inte minst för de utmärkta skådespelarnas fantastiska insatser. " Sune- best- man" finns i skrivande stund att se på svt. play. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar