tisdag 15 mars 2022

Recension: " Ekonomibyrån", kanal 2/ Recension skriven av: Marika Frykholm


Tänk dig att du kan bli ekonomiskt oberoende vid endast 33 års ålder? Kunna resa jorden runt, leva livets glada dagar. Att bara ta det lugnt och kunna bestämma över sin tid själv! 

Enligt programmet Ekonomibyrån så finns det en rörelse världen över som startade i U. S.A som går ut på att man sparar som en galning och så kan man sedan bli ekonomiskt oberoende vid endast 33 års ålder. 

Men som deltagarna och journalisten frågar sig i programmet Ekonomibyrn- är detta något att stå efter? Vill man verkligen vara totalt oberoende? Som jag tänker det: Som min fd kontaktperson sa: Det är ju ändå rätt skönt att ha rutiner i sin vardag. En av dessa rutiner torde ju vara att gå till jobbet om man har något en vanlig vardag. För hur roligt är det att bara sitta hemma då alla ens vänner och kanske familjemedlemmar/ släktingar arbetar hela dagarna? Man blir ju- tänker iallafall jag, då utanför hela samhället på ett sätt.

Denna världsrörelse kallas: " F. I. R. E. ". 

Jag vill varmt rekommendera alla att se ekonomibyrån! Detta på grund av detta alldeles otroligt intressanta inslag om hur man kan bli ekonomiskt oberoende och helt få bestämma över sin egen tid själv vid endast 33 års ålder. 

Denna del av tv- serien: " Ekonomibyrån" finns i skrivande stund i mars 220315 att se på: Svt. play. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar