onsdag 4 januari 2023

Filmtips: " UFO Sweden"/ Filmbolag: Crazy Pictures/ Regissör: Victor Danell/ Tips ditlagt av: Marika Frykholm

:

/Onsdagen 230104 var jag på en mycket underhållande film som jag verkligen vill rekommendera alla att se som heter: " UFO Sweden"!! Denna film har skapats av filmbolaget: Crazy Pictures och dess regissör heter: Victor Danell. 

Filmen handlar om den unga flickan Deniese Stjärne vars far har försvunnit spårölst. Denise är övertygad om att han har blivit bortförd av ett UFO. Hon får kontakt med sin far som hette Uno Stjärnes gamla förening som heter: UFO SWEDEN: TIllsammans med en av hennes fars kompisar inleder DEnise ett undersökningsarbete efter att en röd SAAB har trillat ner från luften på en bondes på den Östgötska smarkens ägor. Kan det möjligen vara faderns bil som har landat där? Och är det beviset för att han faktiskt blivit bortrövad av ett UFO? 

Som en av medlemmarna i föreningen UFO Sweden uttrycker det: " Att tro är en sak att veta är något helt annat": 

Frågan är om Denise och medlemmarna i UFO Sweden kommer att finna svaret på gåtan. Denise är helt övertygad om att hennes far har blivit bortförd av ett UFO. Förklaringen till det är att hon i den röda SAABEN som landade på den ÖStgötska slätten hittade sin pappas kasettband. 


Som ett intressant komplement så finns det en riktig förening som heter: UFO DSverige! För vidare information går det bra att kopiera den ovanstående länken. 

Jag tycker att denna film innehåller spänning, äventyr och en hel del action. Jag tycker att filmen även handlar om att lära känna sig själv, och vem man vill vara här i världen. Jag skulle även vilja tillägga att jag tycker att filmen även handlar om en ung flickas sökande efter vänskap, och meningen med livet och att finna sin egen identitet. Jag menar huvudpersonen den unga flickan Denise i filmen.  Jag vill varmt rekommendera alla att se den! Inte minst på grund av skådespelarnas utmärkta agerande.

Lite kompletterande information är att det finns en förening som heter: UFO Sverige. Här nedan följer lite information om denna förening som är hämtad från deras hemsida.  

Information hämtad från UFO Sveriges hemsida:: 

" UFO-Sverige bildades under påskhelgen 1970 som en paraplyorganisation för ett flertal då fristående ufogrupper och enskilda intresserade i landet. Idén var att samla så många som möjligt kring gemensamma mål som utåtriktad information". 

UFO-Sverige är i dag den enda vetenskapsinriktade ufoorganisationen i landet. Syftet är att samla in och undersöka rapporter om oidentifierade fenomen på himlen": ( Denna information är hämtad från UFO Sveriges hemsida:  med rubriken: " Om UFO Sverige":) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar