måndag 20 april 2015

" The Commitments"- en pågående musikal i London just nu, baserad på romanen: " The Commetments", av Roddy Doyle/ Recension av: Marika Frykholm

Musikalen, " The Commitments", baserad på romanen med samma titel, av författaren: Roddy Doyle/
Recension av: Marika FrykholmDå jag ver I London dagarna: 16/ 4- 19/ 4 2915, såg jag musikalen: " THe Commitments"; baserad på romanen med samma titel av författaren: RRoddy Doyl som utspelar sig I -80- talets Irland.


En ung kille vill starta ett band. Han bor med sina föräldrar på Irland på -80- talet. Han spelar inte själv något instrument men han drar igång en audition för ungdomar som vill komma och vara med I bandet: " The Commitments": Det blir en hel del folk som kommer till denna auditon. En del bra, andra inte fullt så bra. Särskilt en av killarna som kommer till auditionen som vägrar ge sig fast han får nej av ledarna för det blivande bandet. Till slut måsta han inse kalla fakta och drar sig tillbaka. Det blri 3 unga tejjer coh ganska manga killer som till sist ingår I det nystartade bandet: " The Commitments". Deras sångar visar sig vara en riktig jobig typ som är en riktig diva. Den ena av bandmedlemmarna får nog och det kommer till en uppgörelse bandmedlemmarna emellan.

Jag tyckte att musikalen, " The Commitments", baserad på romanen av Roddy Doyle med samma titel var en alldeles otroligt härlig upplevelse. Särskilt som det hela kulminerar I en " riktig" rock- konsert på slutet då publiken stalled sig upp och klappade händerna.


Jag vill varmt rekommendera alla som råkar ha vägarna forbid London så länge denna musical går att ta chanson då dom är I London och gå och se: " The Commitments"!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar