fredag 3 december 2021

Årets adventskalender år: 2021 års adventskalender: " En hederlig jul med familjen Knyckerts"/ Recension skriven av: Marika Frykholm


 Jag missade tyvärr avsnitt 2 av årets adventskalender, år: 2021 års adventskalender: " En hederlig jul med familjen Knyckerts". Men nu har jag sett avsnitt tre av: " En hederlig jul med familjen Knyckerts".

Säga vad man vill, men föräldrarna Bove och Fia Knyckerts och deras barn, Ture och Krininella Knyckerts har det inte lätt. Fia Knyckerts vill inget hellre än att komma över klassringarna från Förbryatarakademin. Men Fia Knyckerts man, Bove född Ove, Knyckerts lever ett för hederligt liv anser dom som bestämmer i Förbrytarakademin. Han betalar till och med skatt! Och i tid, dessutom. Och han har aldrig suttit inne. " Han har varit försiktig" säger han.

Den enda som inte vill vara tjuv är sonen Knyckerts. Och det enda han har tagit var hans syster Kriminella Knyckets sockor. Och dom fick han dessutom låna.

Jag tycker att säga vad man vill om moralen i årets adventskalender, men rolig är den! Jag vill därför varmt rekommendera alla att se: " En hederlig jul med familjen Knyckerts"! Den finns i skrivande stund, 211203 onsdag att se på svt. play. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar