söndag 7 november 2021

6 filmer om framtiden som den kan vara om 100 år som svensk tv. har skapat!/ Filmer: " Finito", " Folly", " Jordbundna", " Lyckad upptining", " Reckless" &: " Skönheten"/ Regisserad av följande regissörer: Patrik Eklund, Beata Gärdele, Hugo LIlja, Pella Kågerbardan, & Baker Karim/ Recension skriven av: Marika Frykholm


 Jag har sett 6 stycken filmer om: " Framtiden om 100 å4". Hur den kan tänkas vara. Kommer vi att bli nedfrysta och sedan uppväckta 40 år senare? Eller kommer jorden och allt levande på jorden att krocka med en asteorid och gå under och endast en människoliknande robot överleva? Eller kommer vi att liksom i Bibeln räddas av en jättestor Ark som bara ett visst antal utvalda människor får fara med i? Och gärna par. 

Dessa 6 filmer om hur världen kommer att se ut om 100 år, om till exempel alla arbeten kommer att ha ersatts av robotar, är regisserade av följande personer:


Pattrik Ekliund

Jerry Carlsson

Hugo Lilja

Pella Kågermann

Baker Karim


Titlarna på dessa 6 tänkbara framtidsvisioner om hur världen kan se ut om 100 år är följande:


" Finit"

" Folly"

" Jordbundna"

" Lyckad upptining"

" Reckless",

" Skönheten".

jag tycker att dessa 6 olika framtidsvisioner om hur världen kan komma att se ut om 100 år var mycket spännande, bitvis lite småläskiga, även en smula romantik, och samtidigt mycket tänkvärda. Jag är inte helt säker på om det går att ladda ned dessa 6 korta framtidsvisionsfilmer i dagsläge, i november 2021 men jag tycker absolut att det vore värt ett försök och vill därför gärna rekommendera alla att försöka ladda ned dessa 6 korta framtidsvisionsfilmer om hur världen kan komma att se ut om 100 år! 

" Jordbunda

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar