lördag 30 september 2023

Ett Netflix film tips: " Den underbara historien om Henry Sugar"/ Författare: Roald Dahl/ Signerad åt Wes ANderson/ Tips ditlagt av: Marika Frykholm

 Jag vill härmed tipsa om en ny Netflix film som heter: "Den underbara historien om Henry Sugar". Författare är: Roald Dahl. Den är signerad åt filmskaparen Wes Anderson. 

" Den underbara historien om Henry Sugar" handlar om en mycket rik man som genom att han snokar runt i sin gode väns bibliotek hittar en historia om en man som kunde se utan att använda sig av sina ögon. Henry Sugar  är mycket rik som det står i programmet till filmen: Genom att ha spela falskspel i kort på diverse olika kasinon. Han inser att om han kan få gåvan att kunna se utan att använda ögonen kan han bli en oerhört rik man. 

Men så inträffar något och Henry Sugar får en ny syn på världen och människorna runtomkring honom. 

Hur det går får ni veta om ni ser filmen: " Den underbara historien om Henry  om Henry Sugar": Av filmskaparen Wes Anderson som även har gjort filmen: " Asteroid City" bland andra. " Den underbara historien om Henry Sugar" är skriven av: Roald Dahl. Jag vill varmt rekommendera alla att se danna fantastiskt underhållande film! Den endast 37 minuter lång. Och finns i skrivande stund i början av  oktober 2023 på Netflix. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar