tisdag 19 december 2023

Ett biotips: " Wonka"/ Regissör: Paul King/ Tips ditlagt av: Marika Frykholm

 Söndagen 231217 såg jag en riktigt härlig familjefilm: " Wonka" som är en fristående uppföljare av Roald Dahls roman: " Kalle och Choklakdfabriken"  på biografen Capitol. Till denna härliga familjefilm serverades ett riktigt härligt afternoon tea med alla tillbehör som ska höra till ett riktigt smaskigt afternoon tea: Små välsmakande scones, en härlig smörgås, samt något chokladigt och te gick att hämta nere i biosalongen. 

" Wonka# handlar om hur grundaren i  romanen: " Kalle och chokladfabriken", Willy Wonkas bakgrund och hur det kom sig att Wonka fick möjligheten att öppna sin chokladfabrik. 

Kort om Handlingen

Den unge charmerande mannen Willy Wonka anländer till en främmande stad med förhoppningen att där grunda en chokladfabrik. Men förhoppningarna grusas då han träffar på några skumma figurer som erbjuder honom rum för en natt. Men oväntad hjälp av den unga flickan Nudel oc hans medfångar samt en liten man vid namn Lompa kommer honom till oväntad  hjälp.

FIlmen "Wonka" är en fartfylld film fult av fantastiska äventyr, magi, och härlig musk! Jag vill varmt rekommendera alla att se: " Wonka" i regi av: Paul King! 

Och vill man passa på att ha en riktigt h ärlig upplevelse så är mtitt tips att se denna fantasirika film på biografen Capitol en lördag eller söndag med tillhörande servering av ett mycket välsmakande afternoon tea!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar