fredag 30 december 2022

KOnstuteställningstips: Idag är sista dagen! 221229! För konstutställningen: Pastale Internet feelings!/ Tips ditlagt av: Marika Frykholm

Fredagen 221229 har jag varit på 3- D konstutställlningen: Pastaae Internet feelings på Kulturhuset i Stockholm!

Skynda er att gå dit för idag är sista dagen! Med sin bas i Piteå utforskar skaparna av denna 3- D konstutställnning kropp, identitet och teknikromantik med hjälp av sin audiovisuella 3- D konstuttställning:

Till denna 3-D  audiovisuella konstustäsllning hörde ett ai inslag som det stod på skylten bredvid den audiovsutella filiminspelningen: Man kan antingen vara bekymrad och orolig för att ai helt ska ta över samhället, eller så kan man med spänning invänta vad framtiden har att utvisa om framtida ai forskning. ( Författarens anmäkrning: Detta var inte ordagrant vad det stod på skylten vid sidan om den audiiovisuella inspelningen men det var ungefär så jag som besökare på denna 3- D konstutställning tolkade det som stod där.) 

Vill verkligen varmt rekommendera alla att besöka denna konstutställning på Kulturhuset i Stockholm. Hoppas att ni hinner se det här förrän dom stänger! För vidare information kopiera gärna länken nedan.

https://kulturhusetstadsteatern.se/utstallningar/pastelae-internet-feelings

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar