lördag 13 juni 2020

Konsertrecension med Kungliga Filharmonikerna i Stockholm från 1/ 6-2/ 6 2020, webbpremiär: 6/ 6 2020: Svenska toner i det blå, med hovsångerskan Elin Rombo och musikalstjärnan David Lindgren, under ledning av: David Björkman/ Recension av: Marika Frykholm




Jag har lyssnat till en klassisk konsert på Konserthuset. se , inspelningar från den 1/ 6 2020- 2/ 6 2020, med webbpremiär: 6/ 6, ( nationaldagen) 2020 med Kungliga Filharmonikerna i Stockholm, samt hovsångerskan Elin Rombo och musikalstjärnan David Lindgren. Under ledning av: David Björkman. Och presentatör: chefen för Konserthuset i Stockholm: Stefan Forsberg. Som på ett mycket trevligt och underhållande sätt inledde hela konserten, och även avslutade den med att berätta lite om vad som händer på Konserthuset i Stockholm nu i sommar, 2020.

Bland annat spelades: " Sjung om studenten", av orkestern på ett mycket vackert sätt.

Och det var underbart att höra artisterna Elin Rombos vackra stämma och likaså musikalartisten David Lindgrens vackra sånger, till musiken av Kungliga Filharmonikerna i Stockholm under ledning av David Björkman.

Men det bästa tycker jag är att man kan följa alla konserter från Konserthuset i Stockholm på Konserthuset i Stockholm play. Om man inte vill se och lyssna till  konserterna den dag och det tillfälle som dom sänds direkt live.

Jag vill varmt rekommendera alla att lyssna till:  Svenska toner i det blå med Kungliga Filharmonikerna i Stockholm och hovsångerskan Elin Rombo samt musikalstjärnan David Lindgren under ledning av  David Björkman!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar