lördag 6 juni 2020

Tv- recension: " På spaning med Bridget Jones"/ Recension av: Marika Frykholm



Jag har sett filmen: " På spaning med Bridget" Jones"; som är den andra delen i serien om Bridget Jones som är baserad på romanerna som inleds med boken: " Bridget Jones dagbok", " På spaning med Bridget Jones, ( del två) och del tre: " Bridget Jones baby".

I  filmen,: " På spaning med Bridget Jones" har Bridget Jones enligt reklamen om filmen fått funderingar på huruvida Mark Darcy, den charmige, snygge, välkände mänskliga rättvise advokaten, verkligen är, " den rätte för henne". I synnerhet som den vackra, och  talangfulla advokaten Rebecka Gillies hela tiden dyker upp vid hans sida på platser där Bridget Jones minst anar det. Kan det vara som Bridget Jones vänner  misstänker det, att Mark Darcy är otrogen med Rebecka Gillies?

Jag tycker att den andra delen i serien om tre delar om den charmiga, struliga, och mycket roliga Bridget Jones är en mycket rolig, och underhållande kärlekskomedi full med romantiska förväxlingar, och drama i romantiska miljöer. Det är mycket intressant att lära känna Bridget Jones och se hur hon utvecklas från att ha varit en strulig tjej på jakt efter " den rätte"; till en professionell journalist som får diverse nya uppdrag i sin karriär. Samtidigt som hon kämpar med att hålla ihop sitt förhållande med Mark Darcy. Jag vill varmt rekommendera alla att se den andra delen av tre. " På spaning med Bridget Jones"!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar