måndag 8 juni 2020

Tv- serie: " Charlotte Löwensköldch Anna Swärd"; baserad på: Selma Lagerlöfs romaner/ Recenson av: Marika Frykholm




Jag har sett avsnitt två av den svenska tv- serien: " Charlotte Löwensköld och Anna Swärd", baserad på Selma Lagerlöfs romaner.

 I avsnitt två, av: " Charlotte Löwensköld och Anna Swärd", som är baserad på Selma Lagerlöfs romaner, lyser det för Charlotte Löwensköld och brukspatron.  Allt medan prästen Karl- Arthurs nya fästmö även fast det ännu inte  har lyst för dom ännu, Anna Swärd tvingas servera på en begravningsmiddag. Karl- Arthur blir då ursinnig och avsäger sig sina föräldrars kärlek och alla anspråk på att någonsin sätta sin fot i det hus där de tvingade hans blivande fästmö, Anna Swärd att servera middagsmaten på en begravning. Men Karl- Arthur åttervänder trots allt till sin mor och denna får ett anfall då hon hör vad han har att säga henne vilket leder till att Karl- Arthurs far bokstavligen sparkar ut honom ur moderns rum.

Jag tycker att den tv- serien: " Charlotte Löwensköld och Anna Swärd", som är baserad på Selma Lagerlöfs romaner är mycket romantisk, spännande och underhållande. Det gör mig oerhört nyfiken på att vilja läsa dessa romaner som serien är baserad på. Detta på grund av att själva språket som de talar på är så intressant och handlingen är fängslande.  Jag vill varmt rekommendera alla att se serien: " Charlotte Löwensklöld och Anna Swärd" baserad på Selma Lagerlöfs romaner!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar