lördag 12 juni 2021

Engelsk lärarinna: Elena Adamova: " Elena, the Spanish girl in London"/ Sitcom 1/ Recension skriven av: Marika Frykholm

 Jag vill varmt rekommendera att enkelt och billigt sätt att lära sig grunderna i engelska. Detta kan man göra genom att gå in på: " Elena, the Spanish girl in London", sitcom 1, med den Amerikanska engelska lärarinnan som leder undervisningen mest i engelsk grammatik: Elena Adamova. 

" Elena, the Spanish girl in London", sitcom 1 handlar om hur den spansktalande unga engelska studeranden, Elena, anländer till Mrs. Agatha Johnssons hem i London för att studera engelska vid Exeter Road i London. Det visar sig i ett senare avsnitt att Elenas önskan är att bli guide. 

Elena ger en mycket målande beskrivning av sin familj hemma i Spanien. Hon har 3 äldre bröder och 4 systrar och hennes mor är hemmafru. 

Men det sker något av en olyckshändelse. Elena råkar av misstag ha sönder handtaget på en kopp som står på Mrs. Agatha Johnsons fönsterbräde

Elena blir dödsförskräckt över vad hon har ställt till med och gömmer porslinshandtaget under Mrs. Agatha Johnsons ena soffa i Mrs. Agatha Johnsons vardagsrum. 

Jag tror att Mrs. Agatha Johnsons ska vara något av en " äktenskapsmäklerska": Detta på grund av att hon bor tillsammans med sin ogifta bror och försöker tydligen para ihop honom med alla flickor som kommer för att bo i hennes hem för att studera engelska i London. Detta tycker broder, som heter Victor, förståeligt nog är ganska pinsamt.

Jag vill varmt rekommendera alla att se Elena Adamovas sitcom- serie: " Elena, the Spanish girl in London", sticom 1, med påföljd av undervisning i engelsk grammatik ledd av Elena Adamova! Detta på grund av att det är gjort på ett så bra och lättförståeligt sätt. 

Jag själv har studerat engelska i ganska många år men är till exempel fruktansvärt dålig i engelsk grammatik. Så jag finner denna Elena Adamovas undervisning i engelsk grammatik mycket matnyttig. 

I skrivande stund kan man se: " Elena, the Spanish girl in London", med: Elena Adamova på Youtube. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar