lördag 21 november 2020

Tv- serie recension: Den engelska tv- serien: " I Vår Herres hage", baserad på de självbiografiska romanerna av: Mr. Herriot/ Recension av: Marika Frykholm

 All Creatures Great and Small

All Creatures Bright and Beutiful

All Creatures Wise and Wonderful

The Good Lord Made Them All

Jag har sett det andra avsnittet av den engelska tv- serien:" I Vår Herres hage", baserad på de självbiografiska romanerna av: Mr. Herriot. 

I det andra avsnittet får Mr. James Herriot problem med en ko som ska kalva och Mr. James Herriots arbetsgivares Mr. Siegfried Farnons oansvarige veterinärstuderande lillebror, Mr. Tristan Farnon anländer till Mr. Siegfrieds hem i Darrowby för att stanna efter, som han själv nästan påstår, " avslutade veterinär studier. Vad Mr. Tristan Siegfried i själva verket utelämnde var de högskoletentor som han inte hade klarat. Han berättade bara om den tentamen som han faktiskt klarade. En sanning med modifikation kan man kalla det för.

Jag tycker att den engelska tv- serien: " I Vår Herres hage", baserad på Mr. Herriots självbiografiska romaner är en härligt feel- good, och samtidigt romantisk serie med underbara vyer över den engelska landsbygden. 

Jag vill varmt rekommendera alla att se den engelska tv- serien: " I Vår Herres hage", baserad på de självbiografiska romanerna av Mr. Herriot! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar