tisdag 11 augusti 2020

Engelsk deckar- serie: " Ett fall för Dodds"/ Recension av: Marika Frykholm Jag har sett ett avsnitt av den engelska deckarserien på tv: " Ett fall för Dodds". Dodds är en lite udda figur som tillsammans med sin överordnade i slutändan alltid lyckas komma på gåtans lösning till slut.

I detta avsnitt hittas en missbrukare som är patient på Marys rehabiliteringscenter mördad. Hon heter Jane. Man tror att hon har begått självmord genom hängning men Dodds finner snart ut att någon har faktiskt sett till att Jane hängde sig själv i sitt rum på Marys rehabiliteringscenter.

Före döden inträffade hade Jane tänkt att fly till Dubai och ta sina tillgångar med sig. 

Men Dodds inser snart att begreppet: " De 13 stegen" har en avgörande förklaring för att kunna klara upp denna invecklade mordgåta. Där rehabiliteringsgruppen på Marys rehabliteringscenter för iallafall en av patienterna har inneburit en helt ny familjegemenskap. 

Ett mycket roligt avsnitt proppfyllt med psykologiska debatter och skildringar om hur det kan tänkas gå till på en avvänjningsklinik.  

Jag tycker att den engelska deckarserien: " Ett fall för Dodds" är en mycket sevärd och underhållande engelsk deckarserie med massor med humor. Jag vill varmt rekommendera alla att se, " Ett fall för Dodds" som går på kanal 1 på tisdagar!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar