söndag 30 augusti 2020

Tv- dokumentär recension: " Världens historia- Kungahuset Windsor" / " Den nya generationen"/ Recension av: Marika Frykholm

 
Jag har sett avsnitten: av tv- dokumentären: " Världens historia- Kungahuset Windsor"/ " Den nya generationen".

I detta och det sista avsnittet om Kungahuset Windsor av England får vi följa de tragiska händelserna till Prinsessan Dianas tragiska och för tidiga död mot slutet av -90 talet. Prinsessan Diana som allmänt kallades för: " The People`s Princess"= " Folkets prinsessa" omkom i en hemsk, tragisk, bilolycka på flykt från sina belackare, som ständigt jagad av pressen. Hon var då tillsammans med den man hon varit på resa tillsammans med.

Hela världen sörjer prinsessan Dianas bortgång,  eller: " The People`s Princess"= " Folkets prinsessa som hon kallades. 

Då hennes söner blir vuxna, prins William och prins Harry så ingår prins William det mera traditionella äktenskapet med Kate. Prins William och hans hustru, Kate och deras barn lever det sanna, traditionella kungliga äktenskapet och verkar inte ha några problem med publiciteten som medföljer tronarvingarna. Medan prins Harry är oerhört rädd för att samma sak ska hända med hans hustru, den Ameerikansk- Afrikanska Meghan och deras son Archie. 

Därför bestämmer sig prins Harry för att avsäga sig från sina kungliga förpliktelser. 

Jag tycker att tv- dokumentären: " Världens historia- Kungahuset Windsor", har varit en oerhört spännande, och samtidigt en mycket insiktsfull och lärorik tv- dokumentär där man verkligen får följa från insidan av hur det fungerar inom det Brittiska kungahuset Windsor. Jag vill varmt rekommendera  alla att se: " Världens historia- Kungahuset Windsor"! Den finns på svt. play. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar