torsdag 6 augusti 2020

Tv- serie recension: Säsong 1, avanirr 4 av: ungdomsserien: " Eagles"/ Recension av: Marika Frykholm

Jag har säsong 1, avsnitt 4 av tv- serien, ( ungdomsserien) Eagles. " Eagles" handlar om ett ishockeylag i Oskarshamn. 

Till Oskarshamn flyttar den välkända familjen Kroon tillbaka efter att ha bott i USA en längre tid. Syskonen Elias och Felicia Kroon börjar i samma gymnasieskola. 

Elias Kroon börjar på sin egen, och sin pappas begäran i Oskarshamns ishockeylag. Han blir lagkamrat med Ludvig Johansson som Elias Kroons syster, Felicia inleder ett förhållande med till Felicias pappas och brodern Elias, stora förtret.

I säsong 1, avsnitt 4 av: " Eagles", så är Felicia tillsammans med sin nya bästa kompis Ami som är väldigt duktig på att sjunga och vill göra audition till ett välkänt band, så går de båda väninnorna på en " sova- över fest", tillsammans med två andra tjejer från deras gymnasieskola. Felicia är övertygad om att den ena av de två tjejerna hatar henne. Så Felicia drar hem till pojkvännen Ludvig Johansson och sover över hos honom istället. Ludvig berättar då att hans bror, Andreas Johansson sitter i fängelse på grund av drogpåverkan och rattfylleri. Ludvig Johansson anser att hans bror hade en " himla stor otur bara" som på grund av detta fick fängelse. 

Jag tycker att ungdomsserien: " Eagles", är en mycket underhållande, romantisk, och  en mycket väl gjord ungdomsserie. Jag vill varmt rekommendera alla att se: " Eagles"! Det har nu kommit en andra säsong men jag vet inte om den ligger ute på internet ännu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar