söndag 16 augusti 2020

Tv-dokumentär: " Världens historia- Kungahuset Windsor", avsnitt 5/ Recension av: Marika Frykholm

 Jag har sett det femte avsnittet av tv- dokumentären: " Världens historia- Kungahuset Windsor".I detta avsnitt avslöjas en bild av Prinsessan Diana som en djupt olycklig, deprimerad och även självmordsbenägen ung kvinna. Detta framkommer särskilt i den boken som gavs ut i mitten av- 90 talet om Prinsessan Dianas liv: " Diana- Her True Story", skriven av: Andrew Morton. 


Prinsessan Diana förnekade inför den kungliga familjen att hon själv skulle ha haft något som helst att göra med denna boks utgivning men sanningen var att en nära vän till Prinsessan Diana hade agerat som mellanhand till denna boks tillblivelse och utgivning. 

I detta avsnitt får man en närmare insikt om hur förkrossad Prinsessan Diana var över sin makes, Prins Charles äktenskapsbrott med den gifta kvinnan,Mrs. Camilla Parker Bowles. 

Men även över på vilket varmhjärtat sätt som Prinsessan Diana tog sig an uppfostran av sina och Prins Charles sönder, Prins William och Prins Harry,, och vilken kärleksfull och omtänksam mor hon var åt dom.

Jag tycker att tv- dokumentären: " Världens historia- Kungahuset Windsor" ger en mycket livaktig och intressant insikt i hur den engelska kungafamiljen kan tänkas ha det bakom fasaderna på Buckingham Palace. Jag vill varmt rekommendera all att se: " Världens historia- Kungahuset Windsor"! Den finns på svt. play

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar