fredag 28 augusti 2020

Filmrecension: " Sune vs. Sune"/ Recension av: Marika Frykholm

J



ag har sett filmen: " Sune vs. Sune" som är en alldeles makalöst rolig, och underhållande och samtidigt en romantisk film.

I filmen: " Sune vs. Sune", får Sune problem då han ska börja i mellanstadiet och en till klasskamrat som också heter Sune dyker upp. Inte bara är denna nye Sune både en begåvad sångare, han är även en begåvad skådespelare också! 

Den stackars Sune blir därmed degraderad till att bli Sune nummer två! Och Sune bestämmer sig härmed för att ta saken i egne händer då denna nye Sune först har proklamerat att det är barnsligt att spela och sjunga på föräldrafikat i skolan, men snabbt och gärna tar på sig rollen som Romeo i " Romeo och Julia", av William Shakespeare då Sunes älskade Sofie får spela Julia. 

Det är en alldeles otroligt charmig film där även föräldrarna till barnen har diverse olika mellanhavanden med de övriga föräldrarna och lärarna i Sunes nya mellanstadieskola där han precis har börjat i 4:an.

Jag tycker att filmen: " Sune vs. Sune" är en mycket underhållande, romantisk, och samtidigt rolig film. Med väldigt bra skådespelare. Jag vill varmt rekommendera alla att se den!  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar