lördag 29 januari 2022

En barn- och ungdomsspökhistoria. " Kortets hemlighet"/ Av den svenska barnboksförfattarinnan: Eva Christina Johansson/ Bilder av: Åsa Carlsson/ Recension skriven av: Marika Frykholm

 Jag håller på att läsa om en mycket spännande barn- och ungdomsspökhistorieroman som heter: " Kortets hemlighet"; av den svenska barnboksförfattarinnan: Eva Christina Johansson.

" Kortets hemlighet" , av den svenska barnboksförfattarinnan: Eva Christina Johansson handlar om de två tvilingsystrarna, Ella och Ida som tillsammans med sina föräldrar kommer till en stuga som heter: Torpet. 

Ella går vilse en av de första dagarna som hon är tillsammans med sin tvillingsyster Ida och hennes föräldrar på Torpet och går och kommer fram till en kyrka där hon går och känner sig för med sin hand mot en skrovlig vägg. Dimman lättar och då ser Ella ett blodigt avtryck av en hand. ( Referat av det första kapitlet " Kapitel 1: " Början", sidnummer:  11. 14, i barn- och ungdomsspökhistorien: " Kortets hemlighet"/ Av Den svenska barnboksförfattarinnan: Eva Christina Johansson med bilder av: Åsa Carlsson.

Jag vill varmt rekommendera alla att läsa barn- och ungdomsspökhistiren: " Kortets hemlighet"!/ Av den svenska barnboksförfattarinnan: Eva Christina Johansson/ Med bilder av: Åsa Carlsson! Detta på grund av den mycket spännande miljöskildringen och den spöklika stämningen romanen igenom. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar