torsdag 7 maj 2020

Filmrecension: Engelsk romantisk komedi: " Hemma på Hampstead Heath"/ Filmrecension av. Marika Frykholm

Jag har sett en film, som är en engelsk romantisk komedi som heter: " Hemma på Hampstead Heath" som utspelar sig i parken  i den del av London som heter: Hampstead Heath.

I parken i området som heter Hampstead Heath bor en hemlös man som har låtit bygga sig ett sorts hem där han har bott i 17 år och där han har fångat fisk i sjön, och odlat sin egen mat utan att störa någon.

Detta tills den dag då han blir bekant med en av damerna som har en bostadsrätt i närheten som han först blir förtjust i men då han isom hemlös inte uppskattas av damen ifråga snobbiga vänner och bekanta så tvingas den hemlöse mannen som har bott i sitt eget byggda hus i 17 år i parken i Hampstead Heath att genomgå en rättegång. Det slutar lyckligt men då hans nya kärlek, damen från bostadsrätten i området Hampstead Heath i London tvingas sälja alla sina ägodelar och även sin bostadsrätt och flyttar ut till landet där hon äger en tupp som visar sig vara en höna följer den hemlöse mannen efter henne. Därifrån tar deras kärlekssaga vid och får ett på det hela lyckligt men kanske inte i allt ett väntat slut på historien.

Jag tyckte att " Hemma på Hampstead Heath" är en mycket romantisk och rolig film. " Hemma på Hampstead Heath" är också en mycket roande film om de sociala relationerna i filmer.

Jag vill varmt rekommendera alla att se den engelska romantiska komdein: " Hemma på Hampstead Heath"!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar