fredag 8 januari 2021

Artikelrecension: " Left Behind Child Ghosts, The Dreaded Past"/ Författare: Brenda S. Grandeneur/ Recension skriven av: Marika Frykholm

 Jag har tidigare deltagit med en distanskurs med Linnèuniversitetet för något år sedan som heter:" Barn och skräckfiktion". I den ingick denna artikel: " Left Behind Child Ghosts, The Dreaded Past", skriven av: Brenda S. Grandennur. Den var såpass spännande och skräckinjagande att jag mycket gärna vill recensera den här. Läs den om ni törs!

" Left Behind Child Ghosts, The Dreaded Past", skriven av: Brenda S. Grandenur beskriver i sin mycket läsvärda och läskigt skrämmande artikel om filmer som man har kunnat se på bio, eller hyra som videofilm, om spökande barn i olika kulturer runtom i världen.

Bland annat har hon med handlingarna i en film som heter: " Dik Hur", eller: " Dormitory", som handlar om en levande pojke, och en pojke som inte lever längre som möts och blir vänner på en internatskola. Den levande pojken har haft svåra relationsproblem med sin far. Den pojken som inte lever längre drunknade i en badolycka i skolans bassäng. Mot slutet av filmen går den pojken som inte lever längre vidare och den levande pojken försonas med sin far då denne och hans mor kommer för att hämta honom vid slutet på terminen inför det stundande lovet. 

Ytterligare en skräckfilm som Brenda S.. Grandenur gör reklam för är: " The Orphanage" , eller: " Barnhemmet" som den svenska översättningen är. 

Jag tycker att artikeln: " Left Behind Child Ghosts, The Dreaded Past", var precis lika härligt hårresande, och läskig att läsa som jag mindes den! 

Jag vill varmt rekommendera alla att läsa: " Left Behind Child Ghosts, The Dreaded Past"! Den finns gratis på internet.Ett ord av varning: Ladda ned den på den sidan där den är gratis och där man inte måste registrera sig först! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar