lördag 16 januari 2021

Svensk tv- drama serie: " Vår tid är nu- Sensommar"/ Det fjärde avsnittet av den fjärde säsongen av: " Vår tid är nu"/ Recension skriven av: Marika Frykholm

 Jag har nu sett det fjärde avsnittet av: " Vår tid är nu- Sensommar", av den fjärde säsongen av: " Vår tid är nu". 

I det fjärde avsnittet av: " Vår tid är nu- Sensommar", ställs saker och ting på sin spets.

Fru Helga Levander, ( spelad av Suzanne Reuter), har avskedat Calle Svensson, ( spelad av: Charlie Gustafsson) på grund av att Calle har haft en affär med fru Helga Levanders dotter, fru Nina Rensköld, född Levander. 

På grund av att fru Nina Rensköld, (  som nu har flyttat ned till Skåne till sin adlige man, Erik Renskölds slott i Skåne där han bor tillsammans med sin mor som ogillar fru Nina Rensköld, och deras dotter Kristina), vägrar att prata med fru Helga Levander så ber fru Helga Levander sin gode vän och fd föredetta älskare, köksmästaren Stig Bakke att skjutsa henne i sin bil ned till Skåne till fru Nina Levanders mans Erik Renskölds slott i Skåne.

Där ska en stor middag just gå av stapeln då fru Helga Levander tillsammans med köksmästaren Stig Bakke något olägligt anländer till platsen. Men fru Helga Levander får en ganska misslyckad pratstund tillsammans med sin dotter, fru Nina Rensköld.

Men det hela tar en vändpunkt då fru Nina Rensköld återvänder tillbaka till sin mors hem i Stockholm.

Hur det slutar kan man gå in på svt. play och se för den som är intresserad! Nu vet jag inte hur länge denna serie kommer att ligga kvar på svt. play. Men i skrivande stund så finns det fjärde avsnitttet av den fjärde säsongen av: " Vår tid är nu- Sensommar" ute på svt. play. 

Jag vill varmt rekommendera alla att se den fjärde säsongen av: " Vår tid är nu"! Mycket romantik kan utlovas. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar