lördag 5 december 2020

Julkalendern 2020: " Mirakel", avsnitt 4/ Regissör: Calle Åstrand/ Recension av: Marika Frykholm

 Jag vill bara poängtera att jag är 54 år gammal som skriver detta inlägg och jag tycker det är helt ok att älska julkalendern hur gammal eller hur ung man än är! Så det så! 

Årets julkalender: " Mirakel"; i regi av: Calle Åstrand, handlar om hur paret Vilgot och Anna- Carin uppfinner något som ingen någonsin före dom tidigare har uppfunnit. Nämligen ett svart hål. Problemet är bara att det svarta hålet försvinner spårlöst genom tid och rum. 

Samtidigt gör det försvunna svarta hålet så att den föräldralösa flickan Mira som bor tillsammans med sin bästa killkompis i ett HVB- hem svischas tillbaka i tiden och förs in i den fina flickan Rakels från år 1920 kropp. Samtidigt så svischas den fina flickan Rakel in i framtiden och hamnar i den föräldralösa flickan Miras på HVB- hemmets på 2020- talets, kropp.

I dagens avsnitt så börjar Anna- Carins elaka släkting vars familj har varit i släktfejd med Anna- Carins familj i 100 år att integrera för att få äganderätten till familjeslottet, det vill säga HVB- hemmet där den föräldralösa flickan, Mira, numera Rakel i Miras kropp, hennes bästa killkompis, och deras snälla föreståndarinna, bor,, så att han ska kunna sälja familjeslottet. 

Ernst riktigt hånar Anna- Carin och Vilgot för att de inte har några pengar att kunna klara sig och sitt elföretag längre.

Jag tycker att årets julkalender, 2020 års julkalender, " Mirakel", innehåller mycket spänning, och äventyr och det är omöjligt att kunna ana sig till hur det ska gå i fortsättningen.

Jag vill varmt rekommendera alla att se årets julkalender, " Mirakel"!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar