tisdag 22 december 2020

Julkalendern: " Mirakel" / Regissör: Calle Åstrand/ Recension skriven av: Marika Frykholm

 Jag har nu sett avsnitt 20 av årets julkalender: " Mirakel": Regissör: Calle Åstrand. År 2020 års julkalender.

Handlingen är följande.

Paret Vilgot och Anna- Carin Colt drivet ett föga framgångsrikt elbolag. Tills de uppfinner något som ingen någonsin före dom har uppfunnit. Ett svart hål. Problemet blir bara att det svarta hålet försvinner.

Detta leder till att den fina flickan Rakel från år 1920  hamnar i den föräldralösa flickan Miras kropp från år 2020. Och den föräldralösa flickan Mira hamnar i den fina flickan Rakels kropp från år 1920. Mira som bor i ett HVB- hem år 2020 med sin bästa killkompis Galed och deras snälla föreståndarinna.

I detta avsnitt, avsnitt 20, så har den föräldralösa flickan Mira återvänt till år 1920 och befinner sig nu i den fina flickan Rakels kropp. Mira måste hinna stoppa ett tåg så att den fina flickan Rakels farbror kan träffa och förälska sig i Anna- Carin Colts kvinnliga släkting från år 1920. Annars kommer Anna- Carin Colt aldrig att ha funnits. Och då har inte den föräldralösa flickan Mira och hennes bästa killkompis Galed några som vill adoptera dom år 2020.

Jag tycker att årets julkalender: " Mirakel", år 2020 års julkalender innehåller en massa spänning, äventyr, och även mycket humor. Jag vill varmt rekommendera alla att se årets julkalender: " Mirakel", år 2020 års julkalnder!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar