lördag 19 december 2020

Julkalendern: " Mirakel"/ Regissör: Calle Åstrand/ Recension skriven av: Marika Frykholm

 Jag har nu sett det 18 avsnittet av årets julkalender: " Mirakel", 2020 års julkalender. Regissör: Calle Åstrand.


Handlingen är följande.

Paret Vilgot och Anna- Carin driver ett inte alltför framgångsrikt elbolag. Då uppfinner de något som ingen någonsin tidigare har uppfunnit  innan dom. Ett svart hål. Problemet blir bara att det svarta hålet försvinner.

Vilket i sin tur leder till att den fina flickan Rakel från år 1920 hamnar i den föräldralösa flickan Miras kropp. Mira som bor med sin bästa killkompis i ett HVB- hem tillsammans med deras snälla föreståndarinna.

Och den föräldralösa flickan Mira hamnar i sin tur i den fina flickan Rakels kropp år 1920. På sin senaste tidsresa lyckades Mira ändra historiens gång. Detta ledde till att Vilgots fru Anna- Carin inte längre finns år 2020. Och att Vilgot i sin tur är en totalt misslyckad figur som arbetar åt den elake Ernst som driver det konkurrerade framgångsrika elbolaget. I denna version av 2020 så har Vilgot uppfunnit det svarta hålet åt den elake Ernsts, Anna- Carins elake släkting som har legat i släktfejd med Anna- Carins del av släkten sedan deras lyckokolbit försvann år 1920. Och Anna- Carins släkting blev falskeligen anklagad för att ha stulit lyckokålbiten av den fina flickan Rakels far., år 1920.

I dagens avsnitt så lyckas den föräldralösa flickan Mira, och hennes bästa killkompis se till att den till hund förvandlade elake Ernst, byter plats med den fina flickan Rakels hund, Lady, från år 1920. 

Jag tycker att året julkalender: " Mirakel", 2020 års julkalender innehåller en massa spänning, en del romantik, och samtidigt mycket humor. Jag vill varmt rekommendera alla att se: " Mirakel"!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar