lördag 12 december 2020

Julkalendern 2020: " Mirakel"/ Regissör: Calle Åstrand/ Recension skriven av: Marika Frykholm

 Jag har nu sett det tionde avsnittet av årets julkalender, 2020 års julkalender: " Mirakel", regissör: Calle Åstrand.

Handlingen är följande.

Paret Vilgot och Anna- Carin har uppfunnit något som ingen någonsin tidigare har uppfunnit före dom. Det är ett svart hål. Problemet som uppstår blir bara att det svarta hålet försvinner och landar i år 1920. 

Detta i sin tur leder att den fina flickan Rakel från år 1920 tar över den föräldralösa flickan Miras (som bor med sin bästa killkompis i ett HVB- hem) tillsammans med deras snälla föreståndarinna), kropp från år 2020. Och den föräldralösa flickan Mira, hamnar i den fina flickan Rakels kropp från år 1920.

I dagens avsnitt så vil paret Vilgot och Anna- Carin adoptera både den föräldralösa flickan Mira och hennes bästa killkompis från HVB-hemmet. 

Men samtidigt så har den fina flickan Rakel från år 1920 stämt träff med den föräldralösa flickan Mira på respektive vindsvåning i deras respektive hus i deras respektive tid.

Jag tycker att årets julkalender: " Mirakel" innehåller både spänning, äventyr, och en del romantik. Jag vill varmt rekommendera alla att se årets 2020 års julkalender: " Mirakel"!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar