torsdag 17 december 2020

Julkalendern: " Mirakel"/ Regissör: Calle Åstrand/ Recension skriven av: Marika Frykholm

 Jag har nu sett det 16 avsnittet av årets julkalender: " Mirakel". Regissör: Calle Åstrand. 


Handlingen är följade.

Paret Vilgot och Anna- Carin driver ett inte alltför framgångsrikt elbolag. Men de uppfinner något som ingen någonsin tidigare har uppfunnit. Ett svart hål. Problemet blir bara att det svarta hålet försvinner.

Detta i sin tur leder till att den fina flickan Rakel från år 1920 byter kropp med den föräldralösa flickan MIra från år 2020. Mira, som bor i ett HVB- hem tillsammans med sin bästa killkompis och deras snälla föreståndarinna.

I dagens avsnitt har Vilgot riktiga problem för hans chef, den elake Ernst som driver i det i nutid framgångsrika elbolaget där Vilgot nu arbetar som anställd eftersom Mira under sin senaste tidsresa lyckades förändra historien då hon visserligen räddade livet på Sören, tjänstefolkets son, och hans föräldrar från att brinna inne, men samtidigt gjorde så att Vilgots fru, Anna- Carin, helt och hållet verkar ha försvunnit ut ur historien.

Det ser riktigt illa ut för den i den fina flickan Rakels hund Ladys kropp, Ernst, då Rakels föräldrar verkar tycka att " Lady", dvt vill säga Ernst i Ladys kropp beter sig så pass underligt att de funderar p att faktiskt avliva henne.

I nutid, år 2020  berättar Vilgot för den föräldralösa flickan Mira, och hennes bästa killkompis att maskhålet uppe på vinden i HVB- hemmet, Ernsts familjeslotts vind, är så instabilt att det kan komma att innebära en fara för hela vårt solsystem. 

Jag tycker att årets julkalender: " Mirakel", 2020 års julkalender innehåller en massa spänning, äventyr, en del romantik och mycket humor. Jag vill varmt rekommendera alla att se årets julkalender, 2020 års julkalender: " Mirakel"!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar