fredag 11 december 2020

Teaterrecension: " Kära Selma"/ En improviserad föreställning med skådespelare från Selma- ensemblen livestreamad från: Stockholms improvisationsteater/ Recension skriven av: Marika Frykholm

 Fredagen 201211 såg jag den improviserade föreställningen: " Kära Selma", livestreamad från Stockholms improvisationsteater med skådespelare från Selma- ensemblen.

" Kära Selma" var en improviserad föreställning som var baserad på Selma Lagerlöfs historier.

Där var prästen som var besatt av en ond ängel som kom med " goda råd" till honom som inte alltid var så där jättegoda direkt.

Där var den stackars fattiga flickan Ida som då hon nobbar prästen på grund av att hon vill åka till Marocko så kallar han den fattiga flickan Ida inför sin syster för " hora".

Prästen får utmattad vila i sin moders famn och av henne få lära sig vilken röst han egentligen borde lyssna till.

Jag tyckte att den improviserade föreställningen: " Kära Selma" med delar av Selma- ensemblen med skådespelare från Stockholms improvisationsteater var en föreställning som verkligen spelades helt i Selma Lagerlöfs anda. Jag vill rikta ett varmt tack till de skådespelare från Stockholms improvisationsteaters " Selma- ensemble" för en fantastiskt underhållande föreställning! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar