tisdag 8 december 2020

Julkalendern: Mirakel år 2020 års julkalender/ Regissör: Calle Åstrand/ Recenson skriven av: Marika Frykholm

Så var jag då framme vid dagens avsnitt av årets julkalender: " Mirakel" år 2020 års julkalender. I regi av: Calle Åstrand.


Årets julkalender: Mirakel  handlar om hur paret Vilgot och Anna- Carin uppfinner något som ingen någonsin tidigare har uppfunnit före dom: Ett svart hål.

Problemet är bara att det svarta hålet försvinner in i år 1920. Vilket leder till att den fina flickan Rakel från år 1920 byter plats med den föräldralösa flickan Mira som bor på ett HVB- hem tillsammans med sin bästa killkompis. Det vill säga den fina flickan Rakel byter kropp med den föräldralösa flickan Mira. Så att Rakel hamnar år på 2020- talet, och Mira hamnar i Rakels kropp på 1920- talet.

I dagens avsnitt så är Mira jätteledsen över att hennes kompis Sören som var tjänstefolkets son i det av Anna- Carins släkt ägda familjeslottet som nu är ett HVB- hem där Mira bor tillsammans med sin bästa killkompis och deras snälla föreståndarinna) dog i en brand i tjänstefolkets bostad år 1920 då Sören bara var 8 år gammal.

Mira vill jättegärna åka tillbaka till år 1920 och rädda Sören från att dö i denna hemska brand som dödade honom och hela hans familj.

Men Miras bästa killkompis tycker att tidsresor är för farliga.

Jag tycker att årets julkalender: Mirakel är en härlig blandning av äventyr, spänning, och lite romantik. Jag vill varmt rekommendera alla att se: Mirkael!



 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar