tisdag 8 december 2020

Julkalendern: Miirakel 2020/ Regissör: Calle Åstrand/ Recension: Skriven av: Marika Frykhohlm

Jag har fortsatt att se på årets julkalender: Mirakel, år 2020 års julkalender. 

" Mirakel" tar sin början med att paret Vilgot och Anna- Carin uppfinner något som ingen någonsin har uppfunnit före dom. Ett svart hål. 

Men någonting går snett. Det svarta hålet försvinner spårlöst och hamnar i år 1920. Detta i sin tur leder till att den fina flickan Rakel från år 1920 byter kropp med den föräldralösa Mira som bor i ett HVB- hem tillsammans med sin bästa kill-kompis, år 2020.

Så att Mira hamnar på 1920- talet i Rakels ställe. Och Rakel hamnar på 2020- talet i den föräldralösa flickan Miras ställe.

I dagens avsnitt är Mira djupt upprörd över att hennes kompis från år 1920 har vist sig ha brunnit inne år 1920 tillsammans med sin familj som var tjänstefolkets familj på 1920- talet i Anna- Carins familjeslott som den elake Ernst år 2020 har köpt av Anna- Carin då Anna- Carin och Vilgot var luspanka och behövde pengar för att kunna driva sitt elbolag.

Jag tycker att årets julkalender: Mirakel är en härlig blandning av spänning, äventyr, lite romantik, och mycket humor. Jag vill varmt rekommendera alla att se årets julkalender: Mirakel!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar