torsdag 3 december 2020

Julkalendern 2020: " Mirakel"/ Regissör: Calle Åstrand/ Recension av: Marika Frykholm

 Nu har jag sett det tredje avsnittet av årets 2020 års julkalender: " Mirakel". Som handlar om hur paret Anna- Karin och Wilgot (som driver ett konkurrerande elbolag mot det stora jätte- el bolaket som har varit i släktfejd med Anna- Karins släkt sedan år 192) uppfinner något som ingen någonsin tidigare har uppfunnit: Ett alldeles nytt svart hål. 

Problemet bara att någonting inträffar och det svarta hålet typ krockar med år 1929. Vilket leder till att två flickor, den föräldralösa Mira som bor på ett HVB- hem år 2020 hamnar tillbaka i tiden och hamnar i den fina flickan Rakels kropp från år 1920 medan Rakel svischas in i framtiden och hamnar i den föräldralösa flickan Miras kropp. 

Det håller på att bli riktigt tokigt i dagens avsnitt av årets julkalender: " Mirakel". Mira i Rakels kropp försöker förklara för tjänstefolkets son Sören att hon egentligen är från framtiden och har hamnat i Rakels kropp. Rakel, i Miras kropp år 2020 försöker år 2020 förklara för Miras bästa vän i deras HVB- hem som är som en bror för Mira att hon egentligen är Rakel i Miras kropp år 2020.

Samtidigt försöker Anna- Karin sluta fred med sin släkting som driver det konkurrerande jätte- elbolaget.

Jag tycker att årets julkalender: " Mirakel" är en jättebra och härlig blandning av äventyr och spänning! 

Jag vill varmt rekommendera alla att se årets julkalender: " Mirakel"!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar