onsdag 23 december 2020

Julkalendern: " Mirakel"/ Regissör: Calle Åstrand/ Recension skriven av: Marika Frykholm

 Jag har nu sett det 23 avsnittet av årets julkalender: " Mirakel", år 2020 års julkalender.

Handlingen är följande.

Paret Vilgot och Anna- Carin Colt driver ett föga framgångsrikt elbolag. Tills de uppfinner något som ingen före dom har uppfunnit. Ett svart hål. Problemet blir bara att det svarta hålet försvinner.

Detta leder i sin tur till att den fina flickan Rakel, från år 1920 hamnar i den föräldralösa flickan Miras kropp från år 2020. Mira som bor i ett HVB- hem tillsammans med sin bästa killkompis Galhed, och deras snälla föreståndarinna.

Den föräldralösa flickan Mira från år 2020 i sin tur, hamnar i den fina flickan Rakels kropp från år 1920.

I det 23 avsnittet av årets julkalender, " Mirakel", år 2020 års julkalender, så försöker den föräldralösa flickan Mira, nu i den fina flickan Rakels kropp, år 1920 att stoppa tåget med Anna- Carin Colts släkting Greta Colt från år 1920, så att denna ska kunna träffa och förälska sig i den fina flickan Rakels farbror, Ivar, från år 1920. Om de inte träffas kommer inte Anna- Carin colt från år 2020 att finnas. Om Anna- Carin Colt från år 2020 inte finns och blir ihop med Vilgot, så kommer inte den föräldralösa flickan Mira, och hennes bästa killkompis Galhed från HVB- hemmet år 2020 att ha några som vill adoptera dom.

På samma gång år 2020 så gör Vilgot allt han kan från att hindra maskhålet från att förinta hela universum. 

Jag tycker att årets julkalender: " Mirakel", år 2020 års julkalender innehåller en massa spänning, äventyr, och samtidigt mycket humor. 

Jag vill varmt rekommendera alla att se årets julkalender,: " Mirakel", år 2020 års julkalender!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar