tisdag 15 december 2020

Julkalendern: " Mirakel"/ Regissör: Cale Åstrand/ Recension skriven av: Marika Frykholm

 Jag har nu sett avsnitt 14 av årets julkalender: " Mirakel", 2020 års julkalender.


Handlingen är följande.


Paret Vilgot och Anna- Carin driver ett ganska misslyckat elbolag. De uppfinner något som ingen någonsin tidigare har uppfunnit före dom. Ett svart hål. Men ett problem uppstår. Det svarta hålet försvinner. 

Detta i sin tur leder till att den fina flickan Rakel från år 1920 hamnar i den föräldralösa flickan Miras kropp som bor i ett HVB- hem tillsammans med sin bästa killkompis, och deras snälla föreståndarinna,  år 2020. Och den  föräldralösa flickan Mira hamnar i den fina flickan Rakels kropp från år 1920.

I dagens avsnitt gör den föräldralösa flickan Mira, nyss hemkommen till år 2020 en fasansfull upptäckt: Hennes bästa killkompis vet inte vilka Vilgot och Anna- Carin som ska adoptera dom är! Tänk om Mira genom sin senaste tidsresa har lyckats ändra historien på något sätt? Miras bästa killkompis säger ju hela tiden att det är livsfarligt att förändra historien!

Jag tycker att årets julkalender: " Mirakel", 2020 års julkalender, innehåller massor av spänning, äventyr, en del romantik och mycket humor. Jag vill varmt rekommendera alla att se: " Mirakel"!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar