lördag 12 december 2020

Julkalendern: " Mirakel"/ Regissör: Calle Åstrand/ Recension skriven av: Marika Frykholm

 Jag har nu sett dagens avsnitt av julkalendern, " Mirakel", 2020 års julkalender. Med regissör: Calle Åstrand.

Handlingen är följande.

Paret Vilgot och Anna- Carin äger ett elbolag. De har uppfunnit något som ingen någonsin tidigare har uppfunnit före dom. Ett svart hå. Problemet är bara att det svarta hålet försvinner i tiden. Detta leder till att den fina flickan Rakel från år 1920 hamnar i den föräldralösa flickan Miras kropp från år 2020. Den föräldralösa flickan Mira bor på ett HVB- hem tillsammans med sin bästa killkompis och deras snälla föreståndarinna.

I dagens avsnitt så tvingas Mira i Rakels kropp att gå en dag i den fina flickan Rakels skola där det till och med är tillåtet att aga barn som man sa på den tiden. Att slå barn alltså. Och den fina flickan Rakel nu i den föräldralösa flickan Miras kropp får tillbringa en dag i den föräldralösa flickan Miras skola, år 2020. 

Den fina flickan Rakel i Miras kropp får beröm av sin fröken för att hon kan så mycket om den kvinnliga rösträttsfrågan. 

Jag tycker att  julkalendern, " Mirakel", år 2020 års julkalender innehåller en massa spänning, äventyr, och en del romantik. Och väldigt mycket humor. Jag vill varmt rekommendera alla att se: " Mirakel"!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar